ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Donadoni s’ha oferit a la banqueta del València

Per Blanquinegres · 08 Febrer, 2023

L’aposta de l’entitat valencianista ha tornat a ser, per huitena vegada, la col·locació de Voro com a tècnic del primer equip, però aquesta vegada la situació és insostenible i els resultats no arriben. Voro està prop d’arribar als 50 partits com a entrenador del primer equip, i encara que ha salvat en més d’una ocasió a l’equip, aquesta vegada la situació i el context és diferent.

I es que, tal i com ha informat el portal Golsmedia, el València està tantejant ja el mercat d’entrenadors i estudia moltes opcions. El perfil que busca el València és molt concret i alhora complicat de trobar. El València busca entrenadors que no estiguen en cap banqueta. Si ens anem a aquells entrenadors que van sonar anteriorment a Bordalás i Gattuso, veiem com Diego Martínez, Pablo Machín, Rudi, Vicente Moreno…tots ells estan entrenant ja i seria complicat que acceptaren una oferta del València. A més, també hi ha perfils utòpics com podria ser Benítez, Bordalás o Marcelino que encaixarien per a donar-li la volta la situació però que no acceptarien vindre a València.

Segons ha informat El Chiringuito i més concretament el seu periodista Álex Silvestre, l’entrenador italià Donadoni s’ha oferit al València. L’oferta ha sigut rebuda per el director tècnic del club, Miguel Ángel Corona, malgrat que encara no hi ha una contestació oficial. El club de Mestalla vol esperar a vore el rendiment davant l’Athletic de Bilbao el proper dissabte.

Donaoni no té equip és un etrenador amb molta experiència i que actualment està sense equip. Als seus 59 anys ha entrenat al Bolonia, Nàpoles, Cagliari i fin i tot a la selecció italiana.