ACTUALITAT  

L’entrenador del Valladolid no dirigirà a l’equip des de l’àrea tècnica

Per Alejandro Fernandez · 27 Abril, 2023

El València s’enfronta aquesta nit a un Valladolid que fins al moment està realitzant una millor temporada que el conjunt che. Cinc són els punts que separen als dos equips i la distància es veuria reduïda a dos si el València aconseguira la victòria. L’equip de Castella i Lleó disputarà el partit a Mestalla sense el seu entrenador dirigint des de l’àrea tècnica. 

L’entrenador uruguaià del Valladolid, Paolo Pezzolano, va ser expulsat en el partit contra el Vila-real en La Ceràmica per “abandonar la seua àrea tècnica per a encarar-se amb l’entrenador adversari en actitud desafiadora i provocant una confrontació”, i també per “protestar de manera ostensible”, segons l’àrbitre principal reflex en l’acta arbitral.

El conjunt presidit per Ronaldo Nazario va presentar un recurs al Comité de Competició de la Real Federació Espanyola de Futbol, però aquest va desestimar el recurs i va ratificar la sanció imposada de dos partits. Paolo Pezzolano va complir el primer dels dos partits de sanció en el partit de la jornada anterior davant el Girona, i hui a Mestalla complirà el segon.

El Valladolid sap el que és guanyar el partit mentre l’entrenador no es troba en l’àrea tècnica, com va passar aquest passat cap de setmana en l’estadi José Zorrilla contra el Girona en la victòria per 1-0. 

El club valencianista sí que comptarà amb Rubén Baraja des de la banqueta i al costat de l’afició intentaran sumar els 3 punts vitals per a eixir de la zona roja del descens i arribar amb més confiança al tram final de la temporada.