Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’entorn del príncep de Johor ha contactat amb el secretari tècnic del Barça

Per Pablo Marquez · 10 Març, 2021

Tunku Ismail està preparant un nou projecte esportiu. El príncep de Johor vol expandir les seues experiències i abandonar el Johor FC, el qual ha aconseguit tots els èxits possibles des de l’arribada de Tunku. Ara mateix, s’especula amb la possible arribada de Tunku Ismail al València CF.

Fa una setmana, eixia la notícia que explicava que Peter Lim havia arribat a un acord amb el príncep de Johor per a vendre una part de les seues accions. Des d’eixe moment, el periodisme valencià ha investigat sobre la figura d’esta enigmàtica persona de la qual es desconeixia.

TUNKU ISMAIL VOL UN SECRETARI TÈCNIC

No obstant això, el projecte que prepara Tunku Ismail és plenament esportiu, ja que segons ha informat el programa 90minuts, l’entorn del príncep de Johor ha contactat amb Ramon Planes, actual secretari tècnic del FC Barcelona. L’entorn de Tunku Ismail li ha preguntat si estaria interessat en acceptar l’oferta i entrar en el projecte del príncep de Johor en el València CF.

No obstant això, Ramon Planes està cotitzat i té altres ofertes per a firmar per altres clubs. Tot fa indicar que el secretari tècnic abandonarà el FC Barcelona, perquè Joan Laporta a guanyat les eleccions a la presidència i prepararà una remodelació completa en l’entitat blaugrana.

MIGUEL ÀNGEL CORONA NO HA TINGUT MOLTA LLIBERTAT DINS DEL CLUB PER A TREBALLAR

Ara mateix, el València té un secretari tècnic, Miguel Àngel Corona. No obstant això, la figura de Corona ha quedat qüestionada en més d’una ocasió, ja que s’ha demostrat que no té la llibertat necessària per a poder realitzar el seu treball.

Amb la possible arribada de Tunku Isamil s’espera una remodelació total en l’esquema del València CF. Un primer canvi podria ser la figura de Ramon Planes com a secretari tècnic. Haurem de veure si la forma de treballar del príncep de Johor és diferent i el secretari tècnic té llibertat per a tancar operacions.