ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’entorn de Carlos Vicente medita l’opció de fitxar lliure pel València el proper estiu

Per Joan Marc García · 29 Novembre, 2023

Peter Lim va deixar clar fa molt temps que no té gens d’interés a reforçar la plantilla i que el València puga millor en el pla esportiu. És per això que aquest mercat de fitxatges el València no va consumir en més de 10 milions d’euros el límit salarial marcat per LaLiga. L’ordre va ser clara: les despeses no poden superar els ingressos, sense importar el marge disponible que marca la competició.

Aquest mercat d’hivern no serà diferent. Lay Hoon va viatjar la setmana passada a Singapur per a visitar a la seua família i reunir-se amb LayHoon per diferents situacions de les empreses que Meriton en les quals està involucrada LayHoon, una d’elles és el València. Els temes a tractar eren clars: Nou Mestalla, Junta d’Accionistes i mercat d’hivern.

Segons va informar SER Deportivos València, LayHoon li ha comunicat a Corona que no hi haurà viabilitat econòmica per a contractar a Carlos Vicente el mes de gener. El València no pagarà a 600.000 euros per a fitxar-lo. Ara mateix els dubtes resideixen en dues qüestions: Lim autoritzarà el mes de gener posar per escrit que Carlos Vicente signarà el mes de juny pel València sense saber la posició amb la qual finalitzarà LaLiga? Peter Lim autoritzarà la cessió de Peter González el mes de gener?

La decisió de Carlos Vicente i el seu entorn

Ante aquesta situació, l’entorn del jugador sopesa amb cura les opcions, considerant l’oferta d’equips disposats a actuar de manera immediata i pagar la clàusula de 600.000 euros, enfront de l’aposta per la paciència i unir-se al Valencia de forma gratuïta el proper estiu.

Però la incertesa al voltant de l’autorització de Peter Lim per signar el jugador al juny, ha obert la porta a altres opcions per al futbolista. El director esportiu del Valencia, Miguel Ángel Corona, no té llum verda des de Singapur ni tan sols per a fitxar lliure el futbolista en 2024, mentre que diversos equips podrien aprofitar la finestra hivernal per abonar la baixa clàusula al Racing de Ferrol i fer-se amb els serveis del futbolista.