La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’enigmàtic missatge d’Álvaro González sobre el seu futur
,

L’enigmàtic missatge d’Álvaro González sobre el seu futur

COMPARTIR

El mercat de fitxatges està arribant al final. Queden sis dies de mercat i el València està treballant per a intentar tancar més operacions. El club de la Capital del Túria no té clar si ha de fitxar un central abans de l’últim dia de mercat. El club ha anunciat en el dia de hui el fitxatge d’Eray Cömert, però amb les lesions d’Omar Alderete i Gabriel Paulista, podria ser necessària una altra operació per a evitar problemes de cara al futur.

La situació d’Álvaro González

Un futbolista que ha sonat amb força les últimes setmanes ha sigut Álvaro González. El central de l’Olympique de Marsella és conscient que haurà d’eixir en este mercat de gener del club francés. El jugador té com a prioritat jugar en Espanya i el València és un dels equips que més pendents està de la situació d’Álvaro González.

El futbolista espanyol ha publicat una imatge en el seu compte d’Instagram a Madrid. A més d’açò, en el peu de foto, Álvaro González ha ficat el següent missatge: “Calma…” i ha afegit emoticones d’ubicació i de la bandera d’Espanya. Esta és una clara indirecta sobre que el seu futur està en el seu país.

El Llevant està pendent 

No obstant això, el València no és l’únic equip que s’ha interessat per Álvaro González. En Espanya, el Llevant també ha preguntat al Marsella per la situació del central i estaria molt interessat en incorporar-lo. D’altra banda, fora d’Espanya, el Galatasaray també està pendent i podria presentar una oferta. No obstant això, el jugador vol jugar en Espanya i amb este tipus de missatge mostra que té moltes possibilitats de jugar en el seu país.

Per este motiu, haurem d’estar molt pendents dels pròxims dies per a veure quin és el destí definitiu d’Álvaro González i si juga en el València CF a les ordres de José Bordalás d’ací a final de temporada. El tècnic alacantí necessita fitxatges i espera poder incorporar més jugadors abans del tancament del mercat. Ara mateix, no està clar si el València fitxarà un central, però el València està pendent i podria firmar un. 

La foto d’Álvaro González