ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’empresari vinculat al Reial Madrid que ha preguntat a CaixaBank pel València

Per Blanquinegres · 09 Maig, 2023

El València passa per un dels moments de màxima dificultat de la seua història i la seua situació institucional i esportiva és la mostra d’això. Milers d’aficionats demanen al màxim accionista la venda de les accions que va adquirir en 2014.

Peter Lim demana 400 milions d’euros per la totalitat de les seues accions del València CF, segons ha informat Héctor Gómez. Fins hui, Peter Lim no havia posat una xifra econòmica concreta al valor de les seues accions per a la possible venda. La versió oficial que ha mantingut sempre qualsevol representant de Lim, Murthy o Layhoon, fins i tot els mesos que va estar Sean Bai Bai, sempre hi ha hagut una resposta pública que ha sigut, que Peter Lim no vol vendre la seua majoria accionarial del València CF.

De fet, a totes les preguntes que se li feien a la direcció del club, este responia que no tenien la intenció de vendre i que estaven enfocats en la continuïtat del projecte. Pel que sembla ja ha posat preu.

De fet, hi ha hagut un empresari alacantí molt vinculat al Reial Madrid que ha preguntat per a conéixer les condicions de compra del València CF a favor d’un milionari, tal com ha informat Héctor Gómez i ha acabat deixant les gestions per les dificultats i el preu. 400 milions d’euros. Una d’eixes gestions que ha fet és entrar
El club té interessats, l’afició no suporta més temps el que està vivint i les institucions saben que difícilment podran suportar aquesta soroll a la ciutat molt de temps. Compradors hi ha, seriosos, molt seriosos, però falta que Lim deixe de jugar al gat i al ratolí.

Eixe empresari és Enrique Riquelme, fundador de COX Energy i un dels candidats de ser, en el  futur, el substitut de Florentino Pérez en la presidència del Reial Madrid.