La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’empresa encarregada de la sessió fotogràfica filtra el tercer equipament
,

L’empresa encarregada de la sessió fotogràfica filtra el tercer equipament

COMPARTIR

L’empresa encarregada de realitzar la sessió fotogràfica en l’estadi Mestalla, va filtrar fa quatre dies la samarreta de la senyera com a mostra del treball efectuat.

En la captura de pantalla, es veu com l’empresa reconeix que ha treballat per al club. Blanquinegres ha consultat la versió oficial del club i en cap moment s’ha negat que eixa NO siga la camiseta oficialEs tracta d’una foto en la qual apareix Yunus Musah en l’estadi de Mestalla, amb el color blau per a part de dalt imitant a la senyera. Mancant confirmació oficial, aqueixa serà la samarreta que *vistirá el València la pròxima temporada.

La primera equipació

Esta serà la primera equipació del València la pròxima temporada. Un aspecte que importa molt als valencianistes de cara a la pròxima temporada és l’equipació. Pel que respecta a la camiseta local, el València utilitzarà un disseny molt similar al del primer any a Mestalla. La idea del club és transportar als aficionats a prinicipis de segle, on es va construir Mestalla. Això sí, la nova camiseta no tindrà els cordons al pit com si que ho tenia en la temporada 1922/1923.