+  ACTUALITAT  

L’empat de l’Atlètic al Ciutat de València deixa viva la lluita pel 3r lloc

Per Pere Alapont · 11 Maig, 2015

La igualada a 2 gols que l’Atlètic de Madrid va obtenir ahir al Ciutat de València davant el Llevant fa que la distància entre quart i tercer classificat continue, a falta de dos jornades, amb un marge de 4 punts. El València, amb 73, és l’únic equip que encara pot llevar-li als madrilenys la plaça que ocupa actualment. I no és gens desgavellat.

Els de Simeone rebran la setmana que ve ni més ni menys que al Barcelona i el València tindrà la visita del Celta. Es pot confiar en una victòria blaugrana i una blanquinegra que deixaria als de Nuno a només un punt. I l’última data del campionat deixa la visita de l’Atlètic a un Granada que pot estar jugant-se encara la salvació i la del València a l’Almeria que pot estar lluitant pel mateix.

Fins a l’últim moment, per tant, no es va a poder assegurar qui serà el privilegiat que ocupe la plaça que dóna accés sense prèvia a la pròxima edició de la Lliga de Campions. Intenció per part dels valencianistes, com s’ha vist amb orgull durant esta temporada, no en va a faltar.