ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’emotiva retirada de l’exjugador valencianista

Per Alex Alfaro · 03 Febrer, 2023

Amb prop de 400 partits de clubs com a professional i 17 temporades en l’elit, Antonio Barragán penja les botes. El lateral nascut a La Corunya, però criat a Sevilla, diu adeu al futbol compartint un emotiu vídeo en els seus perfils de les xarxes socials en el qual a més de repassar la seua trajectòria en clubs com Sevilla, Liverpool, Esportiu de La Corunya, Valladolid, València, Middlesbrough i Elx, fa esment especial al Betis.

El meu esment especial la deixe per al final: els meus colors, el meu sentiment, l’equip dels meus amors, el Reial Betis Balompié. No hi ha major recompensa que vestir eixos colors. Allí vaig passar els millors tres anys de la meua carrera en els quals vaig gaudir de la meua afició, de la meua ciutat i de la meua gent”, assenyala Barragán. “Gràcies per tot, futbol”, diu per a acomiadar-se.