ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’emotiva dedicatòria de Canós a la seua mare i el seu iaio: “El gol estarà al meu cor molt de temps”

Per Joan Marc García · 20 Desembre, 2023

El València va tancar ahir una gran victòria en un camp complicat i tornava a guanyar fora de casa després de huit partits sense fer-ho. La plantilla agafa vacances en una posició còmoda: dècims, amb 23 punts i a 10 dels punts de descens. L´equip necessitava creure que el forat de les últimes setmanes no era definitiu com ja va ocórrer la temporada passada. 3 punts per a no patir molt en maig. 

L’autor del gol del conjunt de Mestalla va ser Sergi Canós. El de Nules va aconseguir marcar un impressionant gol, després d’una primera part en la que va ser molt criticat.

El futbolista castellonenc va emocionar-se durant la celebració del gol, quan va anar a celebrar-ho a la zona dels aficionats desplaçats del València, per senyalar el cel i a continuació, besar l’escut del València.

El futbolista de Nules va explicar molt emocionat després del partit el motiu de senyalar el cel a la seua celebració: “He recordat molta gent. De la meua mare, que és al cel, o del meu iaio, que em portava a entrenar. El gol ens dóna tres punts però és el primer amb el meu València i estarà al meu cor molt de temps”, afirmava el valencianista als micròfons de DAZN.