Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Elx s’interessa per Marcos André tot i el desig del jugador per arribar al Valladolid

Per Manel Rumbau · 21 Agost, 2023

Amb l’arribada de Sergi Canós, la direcció esportiva del València es concentra ara en l’eixida dels descarts de Baraja. L’objectiu, d’aquesta forma, és aconseguir una solució per a Castillejo i Marcos André, els quals són una obligació perquè el València continue reforçant-se en els 11 dies que resten de mercat.

En el cas de Marcos André, el club de Mestalla i el Reial Valladolid havien acordat una operació conjunta amb Selim Amallah per tal que el jugador brasiler tornara a Pucela i l’internacional del Marroc arribara a Mestalla. No obstant això, l’operació es va caure perquè Lim volia un traspàs pel davanter valencianista.

Ara mateix, la realitat és que el màxim accionista continua demanant 2.5 milions pel 50% i 5 milions pel 100%. El club espera que amb l’arribada de jugadors com Sergi Canós augmente la pressió sobre els jugadors descartats per Baraja (Samu Castillejo, Marcos André i Eray Cömert) i es puguen accelerar les eixides. Les prioritats no han canviat: Rafa Mir, Amallah i un tercer jugador. No obstant això, hi ha segones opcions preparades perquè s’assumeix que no esperaran al VCF eternament si no hi ha agilitat amb les eixides. 

L’Elx entra en escena per Marcos André: el jugador vol anar al Valladolid

La novetat a hores d’ara és que, segons ha informat Tribuna Deportiva, l’Elx valora un traspàs per tal de fer-se amb els serveis de Marcos André. El jugador brasiler, tot i això, prefereix tornar al Pucela.

A més, cal destacar altres possibles operacions entre alacantins i valencians. L’interés del València per Lucas Boyé continua existint, però sense avançar, així com Fran Pérez segueix amb opcions d’eixir cedit aquesta temporada. El conjunt il·licità, per descomptat, era el seu principal valedor fa unes setmanes.