ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Elx no va acceptar les condicions del València per Jason

Per Pablo Marquez · 11 Febrer, 2021

L’últim dia del mercat de fitxatges, el València CF tenia la intenció d’incorporar a un jugador per a jugar en la banda dreta. El problema és que el club era conscient que si volia fitxar a un jugador, hauria d’eixir un altre. El club de la Capital del Túria tenia clar que el futbolista que havia d’abandonar la disciplina valencianista era Jason Remeseiro.

El futbolista gallec no compta amb la confiança de Javi Gracia i va tindre l’opció d’anar-se’n cedit a l’Elx fins a final de temporada. No obstant això, segons ha informat el periodista de Plaza Deportiva, Òscar Manteca, el València va demanar a l’Elx els 800.000 euros de la fitxa del futbolista gallec. Per esta raó, el club il·licità va rebutjar l’opció del València i va retirar el seu interés per Jason Remeseiro.

JASON I EL SEU ROL SECUNDARI EN EL VALÈNCIA CF

D’altra banda, cal recordar que Jason no volia abandonar el València CF en el mercat d’hivern. El futbolista del València volia quedar-se en el club de la Capital del Túria i intentar guanyar-se un lloc en l’equip titular. No obstant això, Jason és conscient que, ara mateix, eixa opció és prou complicada. Daniel Wass i Yunus Musah estan per davant d’ell, ja que són els jugadors que s’han repartit les titularitats en eixa demarcació al llarg de la lliga.

A més, Jason ha vist com jugadors que acaben de pujar al primer equip, com Àlex Blanco, entren abans que ell en els plans de Javi Gracia. Esta temporada, Jason Remeseiro ha disputat catorze partits de lliga. No obstant això, d’eixos catorze només ha sigut titular en quatre. A més, el futbolista gallec només va completar els noranta minuts en la derrota davant el Sevilla en Mestalla.

Jason Remeseiro va decidir quedar-se en el València CF, però ell sap que no tindrà tantes oportunitats com ell espera. També, l’exigència del València va provocar que l’Elx retirara el seu interés pel futbolista.