ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’elogi de Iago Aspas a Mosquera

Per Javi Richart · 01 Desembre, 2023

El València està fent de Mestalla un fortí, i el conjunt che està completant uns grans partits defensius com a local. Un dels jugadors que estan brillant en la defensa valencianista és el jove Cristhian Mosquera, qui va fer un encontre imperial contra el Celta de Vigo el passat dissabte. El colombià va neutralitzar a un atac molt perillós com el de l’equip gallec amb homes com Bamba, Iago Aspas o Larsen. 

De fet, l’experimentat davanter de Moaña es va dirigir a Mosquera en el túnel de vestuaris en acabar el partit, com ha revelat Marca: “Què bo eres, xaval!”. A aquestes paraules, el defensa blanquinegre li va agrair tímidament les seues paraules al davanter visitant.  

El jove defensa valencianista (2004) està sent un fixe per a Baraja a les últimes jornades després de la lesió de Diakhaby. De fet, segons les dades d’Exprés Fútbol, Mosquera va fer 8 recuperacions i 5 rebutjos, a més de ser el jugador del València – Celta amb major precisió de passe (91%).  D’altra banda, va fer un encontre molt complet i contundent, sense deixar que el conjunt de Rafa Benítez fera perill sobre Mamardashvili.