Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’eixida de Yunus Musah està tancada, però es retardarà

Per Joan Marc García · 01 Agost, 2023

El València ha tancat ja l’operació de Yunus Musah al Milan. El club de Mestalla es trobava esperant durant alguns dies que arribara l’oferta oficial. En els última dies, es va enviar des d’Itàlia l’escrit que s’havia d’aprovar i el jugador ja es troba de camí a Itàlia per a ser nou jugador de l’AC Milan.

El València, per tant, ingressarà una xifra pròxima als 20 milions d’euros fixos més uns variables xicotets. El club de Mestalla, d’aquesta manera, tanca una gran operació, vist el rendiment del jugador, que li permetrà tindre marge i cash per a poder reinvertir-ho en la plantilla, sempre que Peter Lim accepte.

Segons ha informat À Punt Esports, l’internacional nord-americà es troba cami de Milà per a passar la revisió mèdica pertinent i fitxar pel conjunt rossonero. Una vegada passe el reconeiximent, l’acord entre totes les parts implicades serà oficial. D’aquesta forma, Yunus deixarà de ser jugador del València.

Tot i això, segons informa des d’Itàlia el periodista Gianluca Di Marzio, les gestions es posposaran almenys fins aquest dimecres. Segons la font esmentada, serà entre demà i dijous quan es completen les visites mèdiques i s’oficialitzarà el traspàs del futbolista.