Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’eixida de Yunus Musah, a l’espera de “l’ok” de Lim

Per Alex Alfaro · 28 Juliol, 2023

El València “de València” vol acceptar l’oferta que ha arribat per Yunus. L’eixida de Yunus del València està cada vegada més a prop. El Milan ha augmentat la seua oferta per a acostar-se als 20 milions d’euros, entre fix i variables, i el club de Mestalla la dona per bona.

El futbolista fa setmanes que s’havia compromés amb el club rossonero, però el màxim accionista del València, Peter Lim, havia ordenat no deixar eixir al futbolista per menys de 20 milions. Inicialment havien sigut 25, però no va haver-hi cap club -tampoc a Anglaterra- que s’acostara a aquesta quantitat.

Durant tot el mercat, Peter Lim buscava una oferta que s’acostara als 25 milions d’euros encara que el club de Mestalla sabia que era complicat que el mercat poguera traslladar un interés d’eixes condicions.

Per tant, ara mateix falten dos coses clau perquè es puga tancar l’eixida de Yunus: la primera és que el Milan comunique l’oferta per escrit i de manera formal, i la segona que Peter Lim finalment comunique l’ “ok” definitiu.