ACTUALITAT  

L’eixida de Samu Castillejo serà la prioritat del València en el mercat d’estiu

Per Eva Tortajada · 23 Maig, 2024

Samu Castillejo tornarà a València aquest estiu després de la seua cessió a Italia, però no trobarà cap lloc a la plantilla valencianista. Tal com ha informat Xema Tarazona a El Desmarque, el primer objectiu del València per aquest mercat de fitxatges és l’eixida de Castillejo del club.

El davanter acaba de baixar a la Serie B italiana amb el Sassuolo, i el club valencianista no compta amb ell i necessita trobar-li una eixida permanent. Des de la directiva són conscients que, malgrat dependre de les eixides per poder fitxar nous jugadors, trobar-li rendibilitat a la venda de Castillejo no serà gens fàcil. No obstant això, resultaria pitjor a nivell econòmic tindre’l dins de la plantilla.

L’opinió del propi jugador també serà una peça molt important en l’operació. Durant el passat mercat d’estiu, Castillejo ja va rebutjar diverses ofertes provinents d’Aràbia Saudita, i cal esperar a veure què vol per al seu futur.

La realitat és que la temporada de Samu Castillejo al Sassuolo no ha sigut una bona experiència per al jugador ni per a l’equip. El malagueny no ha disputat cap minut a la lliga italiana des de l’1 d’abril, i només ha tingut minuts a cinc partits durant 2024. Ara per ara, amb un partit restant a la temporada, Castillejo acumula 681 minuts repartits en 19 partits.

El davanter mai ha arribat a ser un jugador fix al Sassuolo, i la veritat és que les seues xifres avalen la decisió del tècnic de l’equip italià. Samu no ha participat en cap jugada de gol aquesta temporada, comptant amb zero gols i zero assistències entre lliga i copa.

Caldrà esperar a veure com es desenvolupa la situació una vegada el jugador torne a xafar terres valencianes, però, si una cosa és clara, és que el futur de Samu Castillejo haurà de ser fora del València C.F.