Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’eixida de Samu Castillejo guanya pes amb el pas del mercat

Per Manel Rumbau · 14 Agost, 2023

Peter Lim va decidir col·lapsar el València a tan sols 3 dies del inici lliguer. La direcció esportiva del club, encapçalada per Miguel Ángel Corona, havia tancat algunes operacions com el fitxatge de Sergi Canós, el d’Amallah i la cessió de Marcos André al Valladolid. Ara mateix, el cert és que aquests moviments continuen caiguts o paralitzats.

L’exigència de Peter Lim de donar eixida a dos jugadors ha paralitzat de manera total el mercat valencianista. I es que si hi ha un jugador que podria obrir l’arribada de futbolistes al València amb la seua eixida, entre altres, és Samu Castillejo.

L’eixida de Castillejo, molt a prop

Segons ha informat Héctor Gómez, el València està en converses amb ell per tal de trobar una solució beneficiosa, alliberant d’aquesta forma part dels dos anys que queden en el seu contracte.

Tot i que el club inicialment li va oferir la carta de llibertat, ara estan disposats a pagar una xicoteta quantitat per a rescindir el contracte, ja que saben que serà complicat. Castillejo té una oferta d’un equip d’Aràbia, però encara no compleix amb les seues expectatives. No obstant això, el seu desig és eixir amb la carta de llibertat.