ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’eixida de Samu Castillejo, condicionant de Peter Lim per a fitxar a Canós

Per Manel Rumbau · 14 Agost, 2023

El mercat del València continua parat. I va per a llarg. Peter Lim va decidir col·lapsar el club a tan sols 3 dies del inici lliguer amb la seua condició de donar eixida a dos jugador per tal d’efectuar entrades. La direcció esportiva del club, encapçalada per Miguel Ángel Corona, havia tancat algunes operacions com el fitxatge de Sergi Canós, el d’Amallah i la cessió de Marcos André al Valladolid. Ara mateix, el cert és que aquests moviments continuen caiguts o, pel contrari, paralitzats.

L’exigència del màxim accionista, res més lluny de la realitat, ha paralitzat de manera total el mercat valencianista. La situació del club ja començada la lliga es troba condicionada per les nombroses posicions sense cobrir i per l’absència d’un 9 que garantisca unes xifres golejadores com per a no pensar en el descens.

La nova condició de Lim perquè arribe Canós

Fa uns dies, es va conéixer que Lim, a menys que el València donara eixida a 2 dels 4 descarts de Baraja, no anava a permetre entrades. No obstant això, després que el management local cridara a Singapur, Sergi Canós podrà fitxar pel València una vegada isca Samu Castillejo. El màxim accionista ha baixat la seua pretensió per a fitxar al jugador després que la directiva de València li fera veure que operacions com l’eixida de Marcos André són inviables que se solucionen a curt termini.