La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’eixida de Gonçalo Guedes del València és imminent
,

L’eixida de Gonçalo Guedes del València és imminent

COMPARTIR

El València té molts problemes econòmics. El club de la Capital del Túria té el Fair Play Financer excedit i necessita vendre futbolistes de forma urgent per a poder minimitzar les pèrdues i així poder inscriure als fitxatges ja firmats i a altres que ja estan de camí. 

Guedes se’n va del València

Ara mateix, la venda de Gonçalo Guedes pareix més real que mai. Segons acaba d’informar Deportes COPE València, la marxa de Guedes del València és imminent. De fet, el davanter portugués no jugarà hui el Trofeu Taronja. D’esta forma, Guedes abandonarà el club valencià i no jugarà la primera jornada de lliga. 

El València no vol malvendre a Guedes

Segons va avançar a principis de setmana el periodista valencià, Hèctor Gómez, la venda de Guedes estava accelerant-se. Hi havia clubs que estaven preparant una oferta seria pel jugador. Jorge Mendes ha sigut clau en l’operació. Per la seua part, el València va ficar el preu de Guedes en quaranta milions d’euros. No obstant això, haurem d’estar pendents als pròxims esdeveniments per a vuere quina és la xifra. 

D’altra banda, Gennaro Gattuso és conscient que el València està tractant de vendre a Guedes. El tècnic italià sap que és un jugador diferencial i que és un dels pocs futbolistes de la plantilla que podrien eixir per una gran xifra. Per això, Gattuso no s’oposa a la marxa de Guedes. Això sí, l’entrenador del València no vol una plantilla prou debilitada i ha demanat reforços per a cobrir la marxa del portugués.