ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Leite podria arribar cedit

Per Pablo Marquez · 18 Septembre, 2020

Falten menys de quinze dies per a la finalització del mercat de fitxatges i comencen els dies preferits del súper agent portugués, Jorge Mendes. El representant sempre aconsegueix col·locar als seus futbolistes en algun equip.

Les bones relacions de Jorge Mendes amb Peter Lim propicien que molts dels jugadors que arriben al club de la Capital del Túria estiguen representats pel portugués.

Per això, segons informa el periodista valencià, Hèctor Gómez, el jove central portugués del Porto, Diogo Leite, podria arribar al València en qualitat de cedit esta temporada.

Cal recordar que Peter Lim ja havia acordat amb el seu amic el fitxatge de Leite per una xifra propera als quinze milions d’euros. No obstant això, la dramàtica situació econòmica del club impedeix al València realitzar fitxar jugadors.

JUGADORS CEDITS O DE FORMA GRATUÏTA

El missatge de Peter Lim va ser el d’incorporar només jugadors de forma gratuïta, és a dir, que el seu contracte haja finalitzat o jugadors cedits sense cap cost.

El màxim accionista del València no va voler traure cedit a Jeison Murillo, perquè la cessió del jugador colombià costava un milió d’euros. S’especulava amb l’opció d’una obligació de compra a final de la temporada, però pareix que amb el Celta no ha ocorregut açò.

Per això, pot ser que Peter Lim estiga esperant a l’oferiment de Jorge Mendes. Ara apareix l’opció que Diogo Leite pot vindre cedit i Peter Lim, com ja va acordar amb el seu amic, acceptaria l’operació.