FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Leite es postula com el primer fitxatge del VCF

Per Josep Prats · 22 Septembre, 2020

Al VCF li fan falta fitxatges després de veure els dos primers partits de la temporada i després de les lesions de Mangala i Paulista. Murthy viatjarà esta setmana a Portugal per a reunir-se amb Mendes, i el primer nom que apareix en escena és el de Leite. Des de Portugal, feia temps que donaven el fitxatge per fet.

Segons apunta A Bola, el central continua sent un dels principals objectius del conjunt de Mestalla, malgrat que no es va fer el fitxatge abans pels problemes econòmics del VCF. Però Peter Lim invertirà més diners per a fer alguna incorporació, en especial, la de Leite.

A més, O Jogo avança que serà Peter Lim qui tindrà l’última paraula amb la incorporació del jove portugués. La primera xifra que demanava el Porto era de 15 milions més cinc en variables. De moment, el conjunt lus no s’ha pronunciat per a variar eixa xifra, però amb Mendes pot passar qualsevol cosa.

Central amb polivalència física

El central de 21 anys té molt bones condicions físiques i està cridat a ser un jugador referència en la selecció portuguesa del futur.

Leite és un jugador contundent en el joc aeri amb quasi 190 cm d’altura. A més, té valor ofensiu, ja que esta temporada passada va marcar un gol de cap.

Se sent còmode a l’eixida del baló en els peus i sempre busca construir el joc amb passades curtes.