ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Eibar vol a Rubén Sobrino

Per Pablo Marquez · 08 Septembre, 2020

El València continua amb l’operació eixida. Des de la directiva volen prescindir de jugadors que no entren en els plans de la seua planificació esportiva. Eixe és el cas de Rubén Sobrino.

El davanter del València no ha estat al nivell esperat i el club no compta amb ell i ja li estaria buscant una eixida. Segons ha informat el diari Marca, l’Eibar s’ha interessat en Rubén Sobrino, una vegada ha descartat l’arribada de Sandro Ramírez.

L’equip basc vol a Rubén Sobrino i està disposat a pagar una xifra propera als dos milions d’euros per a fer-se amb el futbolista. Sap que l’opció és difícil perquè també s’han interessat per ell altres equips com l’Alavés i l’Osasuna.

De moment, Javi Gracia ha paralitzat l’eixida de Sobrino, perquè no vol quedar-se sense davanters. El tècnic creu que, si no arriben jugadors per a ocupar eixa demarcació, el club no pot vendre ni a Sobrino, ni a Gameiro. Ni tampoc pot cedir a Manu Vallejo.

El mercat de fixatges termina el dia cinc d’Octubre i Javi Gracia espera poder tindre una nova incorporació per a la davantera. Ara mateix, les dues opcions que tenien s’han esfumat. Tot fa indicar que Luís Suárez fitxarà per l’Sporting de Lisboa i que Borja Mayoral no vindrà a conseqüència del seu elevat cost.