ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’EA Sports FC 24 s’oblida d’Hugo Duro en l’equip de la setmana

Per Manel Rumbau · 20 Septembre, 2023

El món del “gaming” no tardarà gens en gaudir d’un nou videojoc de FIFA. No obstant això, la franquicia de futbol d’Electronic Arts (EA) deixa enguany el seu tradicional nom de “FIFA” per tal de donar entrada a EA Sports FC 24. Aquest canvi, res més lluny de la realitat, es deu a l’objectiu de fer el joc més ambiciós de tots els temps, així com s’aprofita per potenciar el nom de la marca de manera més directa. 

Davant aquesta situació, el nou EA Sports FC 24 ha revelat el que serà el primer equip de la setmana de la història del videojoc. En aquest cas, es seleccionen als jugadors que han mostrat un rendiment excepcional en el seu club durant l’última jornada de lliga. A més, aquests jugadors escollits pots trobar-los des del seu llançament com a transferibles o durant l’obertura de sobres per temps limitat al mode de joc “Ultimate Team”.

Doncs bé, en l’equip d’aquesta setmana, el videojoc s’ha oblidat d’incloure a Hugo Duro, el qual ha marcat per partida doble en la golejada del seu equip davant l’Atlètic de Madrid (3-0). Sembla curiós, ja que no deixa de ser un jugador que ha sigut clau de manera notòria. A diferència d’aquests últims, alguns mitjans especialitzats com els companys de la web Who Scored si han inclòs al davanter del València, així com a Javi Guerra.

L’equip de la setmana per a l’EA Sports FC 24

Imagen