ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Layhoon sobre vendre el club: “Kiat Lim és l’intermediari si voleu fer oferta”

Per Alex Alfaro · 19 Desembre, 2023

La venda del club sempre és un dels temes centrals de totes les Juntes d’Accionistes. Fins ara, la resposta de Layhoon sempre havia sigut clara i contundent i afirmava en públic i en privat que el club no estava en venda de cap manera.

No obstant això, la credibilitat de Layhoon està més que posada en dubte. Són moltes les mentides que ha comptat des que va entrar per la porta del club en 2014 de la mà de Peter Lim: des de la venda de Paco Alcàsser, la intenció de fer el Nou Mestalla en 2016 o fins i tot l’any passat la promesa que vindria més Kiat Lim a la ciutat de València. No obstant això, enguany va voler explicar que ella únicament es dedica a donar la informació que disposa de la manera “més precisa possible”. És a dir, ella comunica el que sap i si a Singapur canvien d’opinió, no és ella la que ha mentit.

Siga com siga, és una persona amb poca credibilitat per a l’aficionat i els mitjans de comunicació. Layhoon sap, i així ho afirma internament, que ja no té poder a Singapur i que Peter Lim no li fa cas.

Layhoon sobre la venda del València

“No estic dient que el club està en venda. Kiat Lim és un dels consellers i quan Llibertat m’ha preguntat a qui li poden fer una proposta de compra els he passat a dirigir-se al senyor Kiat Lim. (Però Lim va a vendre? No que jo sàpia. El fet que acaba d’invertir 35 milions enguany parla per si mateix. No hi ha una altra forma més clara de mostrar el seu compromís”

És important el detall “que jo sàpia”, perquè únicament dona la informació que ella sap. Però la pròpia Layhoon deixa caure que la situació pot ser diferent i ella no saber-ho. Per primera vegada ha dubtat sobre la venda del club.