ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Layhoon, sobre si l’equip està tancat: “Ja ho explicarem”

Per Manel Rumbau · 01 Septembre, 2023

Poc més de 5 hores perquè el mercat de fitxatges 2023-24 tanque les seues portes. En clau València, la situació continua sent la mateixa des de l’arribada de Roman Yaremchuk aquest matí. El cert és que, tot i l’eixida de Samu Castillejo al Sassuolo, Peter Lim té bloquejada pel moment l’arribada d’un jugador de banda. El màxim accionista, d’aquesta forma, no autoritza l’arribada d’altre jugador en les darreres hores de mercat. 

No obstant això, encara que la situació no siga molt bona a falta de no res per al tancament del mercat, el “local management” es troba convençut que aquest bloqueig acabarà, ja que el club de Mestalla té avançades algunes operacions mentre s’espera llum verda des de Singapur. 

Amb tot açò pel mig, la presidenta Lay Hoon ha sigut preguntada sobre la possible arribada d’un altre jugador en aquestes últimes hores de mercat. Tot i que no ha volgut fer declaracions, el cert és que s’ha limitat a dir que “ja ho explicarem”, referint-se a una possible roda de premsa post-mercat.