ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Layhoon, sobre el mercat d’hivern: “Li he explicat a Baraja que estem en una situació complexa”

Per Joan Marc García · 14 Desembre, 2023

En la roda de premsa posterior a la Junta d’Accionistes, es van revelar detalls rellevants sobre el futur del València CF, com en relació amb la situació actual del club i la possibilitat de fer fitxatges en el mercat d’hivern.

En resposta a una pregunta sobre la possibilitat de fitxatges en el mercat d’hivern, Layhoon va manifestar: “Li he explicat a Baraja que estem en una situació complexa, però faré tot el que estiga en la meua mà per intentar triar la millor opció”. Aquesta afirmació va seguir una pregunta directa sobre si havia comunicat a Baraja la decisió de no realitzar fitxatges en el període de transferències d’hivern.

A més, Layhoon ha afegit: “Tenim confiança en l’equip actual (sobre si hi ha temor a un possible descens). Farem tot el possible si trobem alguna manera de reforçar l’equip“.

Aquestes paraules donen una idea de la complexitat de la situació financera i esportiva actual del club. La incertesa al voltant dels fitxatges hivernals es manté, i tot fa apuntar que el València no fitxarà a cap jugador en el pròxim mercat.