ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Layhoon: “M’encanta el futbol”

Per Alex Alfaro · 14 Desembre, 2023

Ja han finalitzat les intervencions dels accionistes i ara és torn que Layhoon i la resta de membres del Consell d’administració contesten a decenes, pot ser que més de 100 preguntes plantejades.

Primeres valoracions de Layhoon

“He de dir que sí que vos escoltem. Amb atenció. Encara que van moltes hores, intente parar atenció a tot el que s’ha dit. Tema 9 accions: es va esmentar l’any passat, Paco tens raó, ens prenem molt temps debatent si eren 9, 11..En nom de la transparència, acabem decidint que anara 1 acció. Soc conscient que tardem molt, però hui ho aprovarem. És un compromís que prenem hui. Espere que hi haja focus en la decisió de baixar a una acció per a ser transparents. M’encanta el futbol. De veritat. Soc molt honesta: estic molt frustrada que no isquen bé les coses. No estic incòmoda a València, però tinc molta faena. De fet, mai demane que em passen notícies positives; preste més atenció a les crítiques i allò que millorar. Escolte els vostres arguments, vos demane que escolteu els nostres. Encara que a vegades se m’insulte, intent sempre tindre respecte. Podem mantindre el respecte. No m’agrada que em diguen mentidera, jo no esmente. No dic una cosa hui i un altre matí.