ACTUALITAT  SOCIAL  

Layhoon ingressa dins la Junta Directiva de la Federació Espanyola de Futbol

Per Blanquinegres · 02 Agost, 2016

Fa uns dies Layhoon Chan, Presidenta del Consell d’Administració del VCF es reunia a Madrid junt al President de la RFEF, Angel Maria Villar. Era la primera volta que la mà dreta de Peter Lim al conjunt blanquinegre concertava està entrevista amb el màxim representat del futbol al nostre país i actualment a tot el panorama europeu.

Fa vora set dies, Layhoon visitava la seu de la Ciutat del Futbol a Las Rozas, Madrid acompanyada per Juan Cruz Sol i el Director de Comunicació de l’entitat valencianista, Damià Vidagany. Va ser ahí mateix quan la Presidenta del VCF va rebre la invitació per tal d’entrar dins de la Junta Directiva de la RFEF. La proposta pareix haver sigut acceptada consolidant a una dona que entrava de noves dins del futbol on ara passa a guanyar en protagonisme com a membre del Consell d’administració.

En altre sentit el VCF recupera el seu lloc dins dels màxims organismes del futbol al nostre país, ja que a banda de la cadira a ocupar a la RFEF, Layhoon ja ha estret els vincles amb la patronal del futbol professional a Espanya amb la LFP i La Liga amb diferents projectes que impulsen el futbol i el futbol patri a Singapur i la resta del continent asiàtic.