+  DECLARACIONS  SOCIAL  

Layhoon Chan: “Meriton va a capitalitzar 100 milions d’€”

Per Blanquinegres · 30 Septembre, 2015

La Presidenta del València CF, la Senyora Layhoon Chan, va comparèixer davant els mitjans de comunicació per tal de comunicar una cosa ‘molt importat’ al voltant del futur del Club.

 

Demanarem als accionistes paciència per a construir el nostre projecte pas a pas. Hui tinc el plaer de comunicar acabem de celebrar un Consell on Meriton fa oficial la capitalització de 100 milions d’euros. Este compromís va ser enviat a la LFP el 30 de juny. A més, en juliol, Meriton va atorgar una nova línia de crèdit de 80 milions d’euros.

Sense fer falta, Meriton vol reforçar la salut econòmica del Club amb esta ampliació de capital. Vaig adquirir este compromís davant el President de la Lliga.

Els fons del Club es veuen augmentats de 50 a 150 milions. Un pas molt important. Este pas de força ens permeteix competir al màxim i ajudar a créixer al primer equip i l’Acadèmia i fer més fort els nostres actius i fer mes fort al Club. Per últim ens permeteix tindre una posició forta davant els bancs i les administracions publiques, i així mirar-los a la cara amb més confiança.

Peter Lim i Meriton esta totalment compromesos amb el VCF. Esta capitalització esta subjecta a la pròxim junta General d’accionistes. Els accionistes minoritaris podran participar per tal de que no vegen disminuïda la seua participació.

En la pròxima Junta es presentarà l’Ampliació de Capital amb la possibilitat de que els xicotets accionistes participen. Respectem als nostres 48000 accionistes.

No fa tant de temps on el Club es trobava en banca rota i tenia que vendre les seues figures i a més sense disputar competicions europees. Hui tenim estabilitat financera i a més podem mantindre als nostre jugadors que a més estan totalment compromesos. Açò no és fruit de la casualitat. Demane la paciència dels accionistes i aficionats i que confien en nosaltres no per el que diem, sinó per el que fem. Estem fent les coses correctes per el bé del Club. Esta decisió la prenim ara que coneguem el club i que sabem com funciona. Pensem que ahí tindrem un posició forta.

Estos últims mesos he tingut molts sentiments per el Club i per els seus aficionats. L’afició del VCF es la millor perquè tot es blanc o negre, no hi ha punt mig. Hem tinguts moments on l’equip no ha estat en el seu millor moment però crec que s’ha sigut molt crític. He de confessar que vaig sentir-me molt orgullosa de la nostra afició al vore com van acomiadar a Joaquin del camp.

Com missatge a l’afició li diria que tenim que estar tots junts com una família. Tindrem moments bon i moments més roines però hem d’estar junts com una família. A les empreses tot el que conta son els fets, però a un Club de futbol no podem obviar els sentiments. Per a mi es molt important tindre un equilibri entre els fets i els sentiments.

Ho he dit, el nou estadi es importat per al futur del Club. Però es una inversió que cal planificar molt be perquè volem que o siga un estadi de 10 anys sinó de 90 anys. Hem presentat qüestions a l’equip d’arquitectes perquè pensem que no volem cometre errors. Es inútil estar en un palau on ú no es troba com a casa. No és prioritari ara volem un nou estadi ple, no a la meitat. El nou estadi estava dissenyat amb pista d’atletisme i altres complements que ara estem revisant.

No ha sigut agradable viure els càntics en contra del nostre entrenador. Es el mateix que va portar-nos a la Champions. És un entrenador jove, intensa i que es pren el seu treball molt seriosament. El seu objectiu, com el de tots, es guanyar tots els partits. Entenc que l’afició es moleste quan les coses no van bé. Jo demane el recolzament a l’equip.

Fins a este moments, Meriton ha obert una línia de crèdit de 180 milions d’euros, dels qual el Club ha utilitzat 100. A finals de desembre es convocarà la Junta General d’Accionistes. No hem abastat el límit perquè vam vendre a Otamendi, quan no estava en els nostres plans.

Treballem però demane paciència en este cas. Crec que l’importat es que el jugador vullga estar i que estem fent un gran esforç, però no puc dir res més, només que espere que tot acabe a bé.

Mendes és nomes un amic. Ara, les dacions es prenen entre mi, Nuno i Peter Lim que ha demostrat molt interès. Som els accionistes majoritaris i per tant assumim el risc.

No estem buscant un director esportiu, de moment.

La LFP estan molt contents per esta decisió. Volen fer la Lliga més forts, promoure-la a l’estranger. I la meua impressió es que no siga un Lliga de dos i que hi haja més interès en el futbol fora d’Espanya. Van dir-me que l’ultima volta d’una capitalització va ser fa molt de temps i per tant estan molt contents i ens recolzen.

No conec esta persona però si he sentit moltes coses sobre ell. Mai va posar-se en contacte amb mi per esclarir estes al·legacions. Nomes hui hem rebut una carta però tot després de parlar la setmana passada.

Estem decebuda per la venda dels pack. Però el primer es sentar-se i parlar en la direcció del Club per tal de vore e que hem fet mal . Crec que el Club ha après amb esta campanya de Champions. No entenem be als nostres aficionats i hem de fer-ho millor la pròxima volta.

Pensem que en la quantitat de inversió que hem fet ens mereixem una bona marca. Per això estem tardant mes en buscar un marca que afavorisca al Club. Tenim propostes poc interessades en quant a temps i per això donem temps per buscar. Sense cap dubte jugar en Champions League millora la nostra imatge.