+  ACTUALITAT  SOCIAL  

Layhoon Chan felicita a tots els valencians en este 9 d’octubre

Per Blanquinegres · 09 Octubre, 2015

La Presidenta del València CF, Layhoon Chan, no ha volgut perdre l’oportunitat de poder dirigir-se a tot el valencianisme en este dia tan assenyalat per a tota la Comunitat Valenciana. Al igual que Mestalla va mostrar les seues felicitacions al poble de Singapur el dia que commemorava la seua independència total, ara és Meriton, mitjançant la cap del Consell qui vol tornar l’acte d’estima i afecte.

Comunicat integre de Felicitació de Layhoon en la celebració del 9 d’octubre:

 

Hui celebrem a la Comunitat Valenciana la festivitat del Nou d’Octubre, pel que vull transmetre els meus millors desitjos en esta data tan significativa. Com he pogut comprovar jo mateixa des de la meua arribada a la presidència del Club, el poble valencià és hospitalari, generós, amant de les seues tradicions. També sent passió pels símbols propis, entre els quals es troba el València Club de Futbol un dels seus més importants ambaixadors. Representar a tot el món les virtuts d’esta terra és una gran responsabilitat i també una font d’enorme orgull.

El València CF és una entitat universal, seguida per milions de persones procedents de tot el món, però el seu origen es remunta a un carrer del vell centre de València en 1919, on va nàixer este bell somni que hui disfrutem. La passió que els va unir als seus fundadors, la que ens uneix, és la de defensar amb dignitat l’escut del nostre Club, inspirat en els senyals d’identitat de la Comunitat Valenciana.

Tots aquells que tenim en comú el sentiment de passió per aquesta històrica entitat, treballem per projectar la seua imatge i respectar a un Club que ens dóna cada dia l’oportunitat de formar part d’este gran poble valencià, ens fa sentir-nos valencianistes i, alhora , molt valencians.

Felicitats valencians!

Amunt València!