+  SOCIAL  

Lay Hoon”Després de dotze mesos, hem continuat ací”

Per Blanquinegres · 25 Octubre, 2014

Amb rigorosa puntualitat. Així ha començat la compareixença pública on es escenificava l’acord i traspàs entre València CF, Fundació VCF i Meriton Holding Limited. Puntualitat però pressa perquè l’actualitat manava i els minuts i hores volaven.

Apareixien en escena el president de la Fundació VCF, Aurelio Martínez, president del València CF, Amadeo Salvo i la directora de Meriton Lay Hoon.

El primer torn de paraula seria per al ja ex màxim mandatari del 70,06% de les accions. En mode de crònica el senyor Martínez ha comentat en la mesura del possible el dia d’ahir.

“23:40 es va firmes la compra venda de les accions a favor de Meriton Holding Limited. La satisfacció de tancar la transacció es van vore àmpliament superades. Es un dia gran, en la nostra “xicoteta” història”. Respecte el nou màxim accionista del Club, Meriton, “entra un nou accionista amb molta il·lusió i volem donar les gràcies per la paciència per les ganes, per el seu compromís amb el València CF”. En l’apartat d’agraïments, Aurelio Martínez ha volgut donar les gràcies “a la GV, tots els membres de la FVC, fent major incís en la figura del president del Club, Amadeo Salvo qui ha sigut el cap de tota este procés”.

Per a tancar, Aurelio Martínez ha volgut utilitzar paraules del senyor Peter Lim. “Parlant del futur i utilitzant paraules de Peter Lim, volem crear un equip que lluite per la Champions”.

 

Al segon torn , ha pres la paraula el president del València Amadeo Salvo. “S’acaba un procés llarg, que ha acabat com va començar”. A l’igual que Aurelio, Salvo ha volgut manar el missatge de gràcies a “totes les parts, Fundació, tots el membres de la Fundació. No ha sigut fàcil prendre estes decisions, la pressió de firmar, una responsabilitat molt gran. Agrair al meu consell, amb un any molt complicat. Gràcies a tots els treballador del VCF. Gràcies a Meriton, Peter Lim, ja que han vingut a fer allò que ens digueren el primer dia, han ajudat a este Club no només a l’àrea esportiva. Gràcies a Peter Lim per la seua personalitat, es una persona que val la pena”.

El president blanquinegre ha volgut tancar el seu discurs fent menció al major actiu d’este Club, l’afició. “Gràcies a tots el Valencianistes. Vaig demanar unió al valencianisme i no m’imaginava que farien eixa unió. Han demostrat que no importa qui siga el president, ni res. Gràcies a tots ells. Per ells existeix el VCF, per ells ha vingut Peter Lim”.

 

Per últim, i amb un discurs preparat, la directora de Meriton la senyora Lay Hoon ha pres la paraula amb una frase en castellà. “Hui és un dia molt gran”. Respecte els detalls de l’operació, la senyora Hoon ha comentat que “anit vam aconseguir dos grans accions, la firma dels crèdits i de la transacció de les accions. Només queda el recolzament de totes les part implicades i el tràmit burocràtic”. Al seu torn de gràcies a totes les parts, Aurelio ha tingut la seua menció especial. “Apreciem el treball d’Aurelio Martínez la visió que ell va tindre amb l’oferta de Peter Lim”. Sobre Salvo, “A amat el Club i  ha demostrat ser el aficionat nombre 1”. “Ens ha ajudat a que tots nosaltres treballarem amb la mateixa espenta que ho feia Amadeo. Volem recolzar a l’equip tècnic, gràcies a ells estem tornant a ficar al VCF entre els 4 primers de la Lliga. Estan molt agraït a totes les parts que han participat al procés. El recolzament de tota la societat valenciana, de la fundació i del club, ha sigut vital per tancar esta transacció. Meriton es sent agraïda a tota l’afició i la seua espenta, ajudant a Meriton a pensar en ells i la seua força quan el Meriton tenia algun obstacle per superar. Donar valor a València i la seua ciutat. Meriton i en nom de Peter Lim, volen agraït tot el suport”.

Concloent les tres parts han ates amablement al mitjan citats a la sala de premsa de Mestalla per tal de solucionar qualsevol dubte.

Amadeo Salvo, a la pregunta de si continuarà al càrrec de presidència del VCF ha deixa en l’aire eixe tema. “Vorem en els pròxim dies quina es la meua decisió. Tinc una empresa familiar i hem necessita, haure de parlar amb els meus fills, germans i pares. El senyor Lim vol que jo dedique tot el meu temps al VCF, però el València, pot prescindir de qualsevol persona”.

La representant de Meriton, ha volgut donar valor a la presencia de Meriton des de fa temps al dia a dia del club blanquinegre. “Hem demostrat compromís en la faceta esportiva, amb l’arribada de Nuno, Rodrigo, André Gomes i Negredo. Vorem com continuem millorant esta faceta”.  Respecte el nou estadi, Lay Hoon ha comentat que “el nou estadi es un gran projecte, en fase de desenvolupament. Tindrem que sentar-nos per tomar les decisions del passos que anem a fer. L’objectiu es que el nou estadi estiga operatiu abans del centenari del Club”. La prioritat, acabar de tindre un equip competitiu. Haurà canvis en l’equip de gestió del Club, desenvolupar l’àrea internacional”.

Respecte els Timing a partir d’ara, tant Salvo com Aurelio ha marcat que “tot esta signat. Tindrem que convocar una junta extraordinària per nombrar i cessar el consell d’administració i la Fundació farà el mateix però es quedaran 2-3 patrons per tal de seleccionar el nou patronat”.

La frase de la roda de premsa la ha feta, Lay Hoon. Referint-se al compromís del senyor Lim amb el València CF “Després de dotze mesos continuem ací. Açò no és el final, si no el començament. Anem a estar molt de temps”.

Tant Lay Hoon, com Amadeo Salvo en cap moment “Meriton i València CF, no ha temut mai per el procés de venda. Parlem tots els dies amb Salvo i volem convèncer a Amadeo Salvo per a que continue al front del València”.

Aurelio Martínez: ha confirmat el que era un fet, la seua marxa. “Sóc home de paraula i deixaré el meu lloc després de que es tanque tota la transacció, el més segur”.

Finalment, Lay Hoon ha tancat el torn de preguntes. “Ja coneixíem el Club a Àsia, es un gran Club. Te bona marca i amb una massa social important. Per això pensem que este al Club que toca. Amb tots el element estem a una plataforma sòlida per tal de fer créixer el club. Volem a tota la gent del València unida”.

La notícia final per tancar esta escena pública, ha sigut quan el departament de comunicació del Club blanquinegre, ha confirmat la presència de Peter Lim en la ciutat de València. De fet, El senyor Lim, coneixerà, els seus dos nous estadis. Primerament, el situat a l’Avinguda de les Corts Valencianes, posteriorment, vora les 20h Peter Lim coneixerà al seu màxim esplendor, Mestalla per viure, per fi, i per primera volta un partit del seu nou equip in situ.