La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lay Hoon va respondre sobre les intencions de Meriton de vendre el club
,

Lay Hoon va respondre sobre les intencions de Meriton de vendre el club

COMPARTIR

Este matí ha eixit una informació que ha sorprés a l’afició del València CF. La família reial de Dubai es va interessar en comprar el club de la Capital del Túria. De fet, el fill de l’emir va visitar les instal·lacions del València en el mes de maig. Finalment, la família reial de Dubai no va continuar cap avant amb la compra del club, perquè no els agradava el projecte. 

No obstant això, amb esta informació es pot comprovar que Peter Lim sí que està obert a una possible venda del València CF. Des del club han manifestat de forma continua el compromís del màxim accionista, encara que fa anys que no visita la ciutat. Però, amb informacions d’este tipus, pareix que Peter Lim espera alguna bona oferta. 

Lay Hoon afirma que el València no està en venda

El passat divendres, Lay Hoon va ser preguntada sobre si el València CF estava a la venda. La resposta de l’expresidenta va ser que no. Que Meriton estava molt compromés amb el projecte del València i que no tenen cap intenció de vendre les seues accions. 

A més, segons la informació de Vozpopuli, Peter Lim ha ficat preu al seu paquet accionarial. L’empresari singapurés ha demanat prop 450 milions d’euros pel València CF. Per a ficar en context, és una xifra similar per la qual es va vendre la majoria accionarial de la Roma fa poc. 

Les paraules de Lay Hoon sobre Paco Alcácer

Per la seua part, Lay Hoon continua afirmant que el club no està a la venda. No obstant això, és important recordar que l’expresidenta va declarar en una roda de premsa que el club no anava a vendre al davanter Paco Alcácer. Finalment, tota l’afició va veure com un dels seus ídols se n’anava cap al Barça per trenta milions d’euros. 

Per este motiu, les informacions sobre una possible venda del València tenen sentit. El problema actual del club i la qual cosa pel qual no el fa atractiu cap a un possible comprador és la seua economia. Ara mateix, la reducció de límit salarial, la falta de liquidesa, el deute a curt termini i el Nou Mestalla obliguen al comprador a fer una inversió molt més gran.