ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lay Hoon tornarà a València la pròxima setmana

Per Pablo Marquez · 02 Octubre, 2022

Durant l’atur de seleccions, Lay Hoon, Miguel Ángel Corona i Gennaro Gattuso es van reunir amb Peter Lim en Singapur. El tècnic italià va confirmar en roda de premsa que estava molt content amb la seua xarrada amb el màxim accionista. 

La reunió amb Peter Lim

Un dels temes tractats va ser la del director esportiu. Gattuso va comentar-li a Peter Lim que no volien un altre que no fora Corona. Que estava molt content amb el seu treball i que era necessària la seua continuïtat. 

Uns dies després de la reunió, Gattuso va tornar a València i Corona es va quedar en Estambul per a assistir a una convenció. La persona que es va quedar més dies a Singapur va ser Lay Hoon. La presidenta del València va tractar diferents assumptes en el país asiàtic, ja que és una de les persones que té la màxima confiança de Peter Lim. 

Lay Hoon i el Nou Mestalla

Tal com ha pogut confirmar Blanquinegres, Lay Hoon tornarà la pròxima setmana a València. La presidenta del club tornarà a la Capital del Túria per a continuar treballant amb les seues responsabilitats. Ara mateix, la figura de Lay Hoon està sent molt important en el Nou Mestalla. 

En un principi, Lay Hoon va tornar al València per a desbloquejar la situació del nou estadi, ja que Anil Murthy havia trencat totes les relacions amb les institucions públiques. Amb la presència de Lay Hoon, han tornat les reunions i s’espera que s’arribe a un bon acord per a totes les parts implicades.