Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Lay Hoon, sobre la plantilla: “Hem confirmat que el València és atractiu per als jugadors”

Per Manel Rumbau · 06 Septembre, 2023

Durant el matí de hui, el València ha fet coneixer als mitjans de comunicació que el “local management” havia decidit no convocar una roda de premsa post-mercat en la qual donar explicacions sobre una de les pitjors finestres del llarg historial de Meriton Holdings a València. 

Així mateix, com també han anunciat des del club, la presidenta Lay Hoon ha concedit una entrevista als mitjans oficials del club per tal d’explicar a l’afició valencianista el vergonyós mercat de fitxatges que ha portat a terme el club de Mestalla durant aquest estiu.

Valoració sobre la plantilla de la temporada 2023-24

Treballant dins de les condicions econòmiques que tenim, hem tractat de fer els fitxatges de la millor forma possible. Hem donat a l’entrenador les millors opcions en un complicat context. Hem fitxat 5 jugadors i 4 d’ells creiem que tenen un grau d’experiència que, amb 25-26 anys, podran ajudar a l’equip amb el seu rendiment i també als jugadors més joves a créixer. Crec que hi ha una cosa que hem trobat en aquestes operacions i és que hem confirmat que el València és atractiu per als jugadors. Es pot veure que els jugadors tenen ganes de vindre ací perquè saben que podran créixer i desenvolupar la seua carrera amb nosaltres.

Respecte als nostres jugadors més joves, aquesta temporada hem tingut el plaer de pujar a 5 jugadors al primer equip. S’ho mereixen. Això també recolza la bona faena que s’ha fet en l’Acadèmia VCF. La pedrera del València CF està situada entre les millors 6 acadèmies de les cinc grans lligues europees. Hem demostrat el nostre compromís als talents que estem desenvolupant i aquest tipus d’apostes demostren que en el moment adequat els donarem oportunitats. Estem molt contents, a més, de ser l’únic club espanyol que té tres jugadors en la selecció Sub-21 d’Espanya. Aquest fet és un premi al treball dels jugadors joves.

Havent aprés de les últimes temporades, creiem que necessitem un equip que tinga el perfil correcte: un perfil que vol l’entrenador i el Club, i que es reconeix a través dels nostres fitxatges d’aquesta temporada. Tenim plena confiança en l’equip i en l’entrenador. S’està construint una identitat i confiem que aquest equip serà competitiu i que té gana de fer grans coses.