ACTUALITAT  

Lay Hoon, sobre el ‘Local Management’: “El director esportiu ha tingut una plena responsabilitat”

Per Manel Rumbau · 06 Septembre, 2023

Durant el matí de hui, el València ha fet coneixer als mitjans de comunicació que el “local management” havia decidit no convocar una roda de premsa post-mercat en la qual donar explicacions sobre una de les pitjors finestres del llarg historial de Meriton Holdings a València. 

Així mateix, com també han anunciat des del club, la presidenta Lay Hoon ha concedit una entrevista als mitjans oficials del club per tal d’explicar a l’afició valencianista el vergonyós mercat de fitxatges que ha portat a terme el club de Mestalla durant aquest estiu.

Poder de decisió del ‘Local Management’

Al començament del mercat, parlarem de fer ‘reset’ donant més autonomia al ‘local management’, i ara seguim en aquest camí. No ha acabat. Reinicialitzar significa fer canvis, òbviament, i aquesta temporada hem fet canvis. Òbviament, hi ha hagut un gran canvi per a reinicialitzar la plantilla, implantant la identitat correcta i amb l’objectiu de ser competitius. També hem fet canvis en la nostra manera de treballar en el Club, fent canvis en diferents departaments. Volem que el Club sencer estiga concentrat en els objectius.

Si parlem de ‘local management’, crec que aquesta temporada podem veure que el Director Esportiu ha tingut una plena responsabilitat en quant a seleccionar i decidir sobre l’elecció de l’entrenador. Hem renovat per 2 anys a Rubén Baraja i tenim plena confiança en ell. També hem deixat l’elecció dels nous fitxatges al Director Esportiu. La negociació dels nous fitxatges va ser, completament, duta a terme per el ‘local management’. Aquests són els canvis que, pas a pas, estem fent en el club.

Decisió en els fitxatges d’aquest mercat

Les operacions en el mercat mai són simples, algunes són bastant complexes. Quan tens limitacions amb el Joc net Financer i amb la teua economia en general, les coses tarden un poc més. Però no crec que afecte els resultats dels nostres fitxatges aquesta temporada. Es pot veure que hem aconseguit fer els fitxatges que volíem. El més important és que aquests nous jugadors hui són ací amb nosaltres.

Estem intentant potenciar la nostra identitat com a equip, i això requereix temps per a buscar el perfil concret i les condicions econòmiques adequades en cada fitxatge. En les condicions molt complicades que teníem, quan escometem cada operació intentem traure sempre el màxim tant de l’esportiu com de l’econòmic. I, a final, crec que li hem donat al nostre entrenador les millors eines possibles.

En resum, es tracta de la sostenibilitat. Una cosa és el Joc net Financer i una altra són les condicions econòmiques. Estem intentant aconseguir un punt d’equilibri financer, al final és important que el Club busque ser acte sostenible i poder aconseguir un equilibri quan el flux de caixa i els nostres ingressos: ingressos enfront de costos.

En el Club som autoexigents, volem que tots treballen intensament tots els dies i mostren la seua millor versió, des de l’oficina fins al terreny de joc. És important treballar junts, units i fer-ho per a aconseguir tots els objectius marcats per a aquesta temporada.