+  ACTUALITAT  

Lay Hoon es reuneix amb tot l’aparat esportiu de l’Acadèmia

Per Blanquinegres · 02 Juliol, 2015

Primer dia des de l’eixida de Salvo del Club i Lay Hoon ja ha pres el control total del València CF. Sense perdre temps ha decidit tancar-se al Media Center de la Ciutat Esportiva blanquinegra amb el major número possible d’empleats del Club, treballadors de l’Acadèmia GloVal.

La reunió donava començament abans de l’una del migdia i finalitzava poc abans de les 13:30 de la vesprada. Citació de la presidenta del Club que ha tingut una durada de mitja hora.

El tema comú d’esta reunió ha sigut deixar clar la situació actual davant els adéus de Rufete i l’equip de treball de l’Acadèmia. Lay Hoon ha volgut tranquil·litzar a tots els estaments esportius de l’Acadèmia GloVal davant els últims terratrèmols dins de l’entitat valencianista. A més a més, Salvo i Peris han volgut aprofitar per poder acomiadar-se de tots els assistents a la reunió, que en bona part eren tots els empleats que a diari treballen a la Factoria del VCF.

La primera plantilla del Club també ha tingut el seu espai a la citació. Voro i els servicis mèdics del Club han pogut assistir a la cita amb la senyora Hoon. Curro Torres, tècnic del Mestalla, també ha estat present.

El VCF, des de Meriton, vol tornar a recuperar la normalitat davant l’imminent inici de la temporada 15-16.