ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lay Hoon proposarà a Peter Lim un canvi de model de gestió

Per Blanquinegres · 09 Maig, 2023

ATENCIÓ: Lay Hoon proposarà a Peter Lim un canvi de model de gestió

L’expedició del València C.F ja es troba a Singapur on durant el dia de demà (horari de Singapur) realitzaran la tradicional reunió amb el màxim accionista, Peter Lim, per a planificar la pròxima temporada. Una reunió que sense anar més lluny la temporada passada va suposar l’adeu de José Bordalás i el tancament oficiós de Gennaro Gattuso a l’esquena de l’opinió pública i el que en aquells dies era entrenador del club.

Segons informen fonts oficials, la reunió es produirà a petició dels treballadors del club a València. És a dir, ha sigut *Lay *Hoon, Solís i Corona els que han anomenat a Peter *Lim per a sol·licitar la trobada i no a l’inrevés. Encara que es vol calmar l’opinió pública i tractar de donar un punt de vista continuista, ningú sap (ni tan sols ells) el que passa pel cap de Peter *Lim i ens podem trobar qualsevol tipus de sorpresa en el seu retorn a València.

La continuïtat de Rubén Baraja per a la temporada que ve serà un dels debats que portaran a la taula en la reunió dels dirigents del València (LayhoonSolís i Corona) amb el màxim accionista i propietari Peter Lim que tindrà lloc en Singapur.

Si bé el Pipo acaba contracte el 30 de juny, la seua continuïtat als comandaments de l’equip ha sigut comentada per l’entorn valencianista. La situació del València és la que és, de moment encara segueix batallant amb els equips de la zona baixa de la taula per a poder aconseguir la salvació, encara que és una situació arrossegada en part per l’etapa Gattuso i pel poc profitós pas de Voro a la banqueta.

I és que com bé comenta el company Conrado Valle, el València amb Baraja seria 11º amb catorze punts, comptant clar sols els partits dirigits per ell. Si bé no és una posició molt encoratjadora, parla molt sobre com està sent l’etapa de Baraja a la banqueta de Mestalla.

No se sap si Rubén Baraja serà l’entrenador l’any que ve, però el que està clar és que està ací perquè ell ho ha decidit, volent ajudar a l’equip de la seua vida a poder revertir la situació. Siga quina siga la decisió de la directiva, no hi ha res a recriminar al Pipo, ja que ho ha donat tot pel seu València, el qual està en aquesta situació per culpa dels mateixos que decidiran si continua o no.

Segons informa este mateix periòdic,  el tema principal de la reunió no serà la continuïtat de l’entrenador. De fet, del que allí es vol parlar és precisament de canviar el model de gestió per a dotar-li al director esportiu de torn, es diga Miguel Ángel Corona o un altre, d’un major poder de decisió en la presa de decisions. Fins hui, encara que qui fa i desfà en última instància sempre és Lim, aquest insistia que a la seua taula arribaren propostes amb noms propis de “consens” entre l’entrenador, la secretaria tècnica i l’àrea econòmica.

Per tant, en Singapur es prepara l’enèsim teatre i actuació estival. De la mateixa forma que va ocòrrer en Suïssa amb Gattuso, la idea que prepara el club des de nadal és tractar de convèncer a l’afició de que esta vegada sí (després de 200 intents) es pretèn apostar per gent de futbol. Senyores i senyors, l’actuació ja ha començat.