ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lay Hoon passarà menys temps en València

Per Pablo Marquez · 06 Octubre, 2022

La presidenta del València, Lay Hoon, va abandonar la ciutat en l’atur de seleccions per a reunir-se amb Peter Lim en Singapur, juntament amb Gennaro Gattuso i Miguel Ángel Corona. Després d’eixa reunió, els treballadors van tornar a València. Tots menys Lay Hoon.

Lay Hoon no vol viure en València

La presidenta del València continua en Singapur. Segons ha informat Héctor Gómez, Lay Hoon ha demanat a Peter Lim no estar tant de temps en València. S’encarregarà del dia a dia del club, però no vol fer-lo de forma permanent en la Capital del Túria.

De fet, tot fa indicar que Lay Hoon no tornarà a València esta setmana com s’havia pensat en un primer moment. La presidenta per temes de visat ha d’estar viatjant contínuament entre València i Singapur. Per este motiu, haurem d’estar pendents als pròxims dies per si torna a la Capital del Túria. Quan torne, estarà en la ciutat de forma temporal.

Les persones amb força dins del València

Ahir, el València va fer oficial que Javier Solís es convertia en el nou director corporatiu i portaveu del club. Amb este moviment, el València li resta responsabilitat en el dia a dia a Lay Hoon per a poder desplaçar-se a Singapur de forma més constant. D’altra banda, una persona que també té tota la confiança del club és Inma Ibáñez. La directora financera del club ha sigut l’encarregada del Fair Play Financer en el València les últimes temporades.