Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lay Hoon parla sobre les opcions de fitxar a Guedes este estiu

Per Blanquinegres · 08 Septembre, 2023

Gonçalo Guedes va tornar al Benfica cedit un altre any més pel Wolverhampton anglés, el club que va pagar un poc més de 30 milions al València CF per a fer-se amb els serveis de l’extrem portugués.

La seua etapa a Mestalla (2017 a 2022) va ser una de les millors de la seua carrera, coronada amb la conquesta de la Copa del Rei en 2019. La qual cosa podia convidar a la nostàlgia d’alguns que no veien amb mals ulls el retorn del jugador més car de la seua història al València.

Com cada estiu, aquestes setmanes va arribar a sonar la seua tornada al València CF, com va anar informant ElDesmarque, però finalment, el lusità es va decantar per tornar al seu país, a la Primeira de Portugal, i va signar pel Benfica. Enguany repetirà destí, truncant el somni d’un retorn a Mestalla. 

Lay Hoon parla sobre eixa opció

He vist algunes informacions sobre este tema, però això no és cert. Guedes mai va estar en la llista en la qual v estar treballant per a reforçar l’equip. La principal preocupació de Peter respecte al Club és sempre la sostenibilitat i la situació econòmica del Club. La selecció i la incorporació de nous fitxatges és decisió del Director Esportiu.