Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lay Hoon: “Meriton només ha perdut 44 milions d’euros”

Per Alex Alfaro · 12 Desembre, 2022

La Junta d’Accionistes ha començat amb un llarg discurs de Lay Hoon de pràcticament una hora. En ell ha defensat el paper de Meriton en estos últims huit anys al capdavant del València. La presidenta del Valenca ha argumentat que per culpa de la gestió de Meriton únicament s’han perdut 44 milions durant estos anys, la resta han sigut per culpa de gestions anterior i del COVID

“Más de la meitat d’eixes pèrdues es deuen a assumptes anteriors a la nostra arribada, no tenen res a veure amb la nostra gestió. 28 milions a causa de la depreciació de les parcel·les, 7M pels costos de demolició que no havien sigut proveïts; 25M de pèrdues per la no execució de Porxinos, que esta gestió no va tindre res a veure; i les regularitzacions d’altres actius; que en total sumen 95M que no tenen res a veure amb esta directiva.”

No obstant això, sí que ha afirmat que hi ha 85 milions que són imputables a Meriton, però que 41 milions es deuen al “impacte de la pandèmia: ticketing, venda de productes, reducció de beneficis a l’haver menys traspassos, etc” “Quan repassem els fets, no és només no competir a Europa; si cal ser precisos, només hem perdut 44M, lluny de 180M”.