Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Lay Hoon marca l’objectiu d’aquesta temporada: “El propòsit és continuar en Primera Divisió”

Per Manel Rumbau · 06 Septembre, 2023

Durant el matí de hui, el València ha fet coneixer als mitjans de comunicació que el “local management” havia decidit no convocar una roda de premsa post-mercat en la qual donar explicacions sobre una de les pitjors finestres del llarg historial de Meriton Holdings a València. 

Així mateix, com també han anunciat des del club, la presidenta Lay Hoon ha concedit una entrevista als mitjans oficials del club per tal d’explicar a l’afició valencianista el vergonyós mercat de fitxatges que ha portat a terme el club de Mestalla durant aquest estiu.

L’objectiu d’aquesta temporada

No vull parlar d’una posició concreta en la classificació. Per a ser realistes, el nostre objectiu per a aquesta temporada és treballar intensament i millorar amb el propòsit de continuar en Primera Divisió i assegurar-nos no tornar a patir com la temporada passada.

Una vegada ho aconseguim, estic segura que l’equip aspirarà a ser encara millor i a aconseguir el màxim possible dins de les nostres possibilitats. Confiem plenament en l’entrenador i en l’equip. Estem alineats amb Rubén Baraja i esperem que continue amb la bona feina que fa. Amb el treball dur del tècnic, el compromís de l’equip i el suport incondiconal de tots els nostres aficionats podrem aconseguir-lo junts.