La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lay Hoon: “La finalització de l’estadi està prevista per a l’estiu de 2025”
,

Lay Hoon: “La finalització de l’estadi està prevista per a l’estiu de 2025”

COMPARTIR

Lay Hoon s’ha reunit en els últims dies amb els principals representants polítics de València per a buscar una solució sobre el Nou Mestalla. La representant de Meriton ha convocat una roda de premsa per a explicar la situació actual del projecte del nou estadi i ha deixat titulars interessants sobre l’actualitat del club. 

La caducitat de l’ATE

L’ATE va a ser caducada. No hi ha pròrroga. Si complim totes les condicions de l’ATE el club podrà mantindre els beneficis urbanístics que es deriven d’ella. Els he preguntat als polítics si hi havia algo que jo podia fer per a frenar la caducitat de l’ATE, però m’han dit que no, i que la pròrroga també és impossible. Firmàrem una nova ATE de 10 anys que podia ser prorrogada uns altres 5, i és per això que no entenc perquè estem a la situació actual

L’aforament del Nou Mestalla

Hui ja estem preparats per a iniciar el projecte del Nou Mestalla. Hem pogut avançar i anem a donar un pas avant important en quatre punts. Primer, la capacitat serà de 70.000, però volem fer-ho per fases perquè l’assitència mitjana és de 35.000 persones i la més alta ha sigut de 43.000. Obrirem l’estadi amb 66.000 localitats. 

Els terminis del Nou Mestalla

Tardarem entre 30 i 34 mesos des que se’ns done la llicència, per tant, està previst per a l’estiu de 2025. Hui tenim tot el finançament necessari per a realitzar el estadi. 

Poliesportiu de Benicalap

L’Ajuntament serà qui construisca el Poliesportiu de Benicalap i el club qui els pague. El preu total és d’uns 6,9 milions. Nosaltres sempre hem estat dispostos a ajudar en el Poliesportiu.

Coberta solar

El club vol fer una coberta solar. Anem a parlar amb partners per a trobar una solució alternativa. Sempre estem treballant de cara al futur. 

Finançament

Hem invertit 255 milions al club en 8 anys, molt més que ningú en la història del club. Gran part d’esta inversió ha anat per a pagar deutes que ja estaven abans que aplegàrem nosaltres. Quan estiga acabat la inversió haurà aplegat als 300 milions. Serà un estadi nivell 4 de la UEFA. El nostre estadi és més car que el Wanda Metropolitano i el nou San Mamés. El coste per seient al nostre estadi és de més de 4.000 euros.