+  SOCIAL  

Lay Hoon: “Estem molt orgullosos de poder dirigir un dels clubs europeus més importants”

Per Blanquinegres · 25 Octubre, 2014

Ms Chan Lay Hoon, Directora de Meriton, ha destacat: “Estem molt orgullosos de poder dirigir un dels clubs europeus més importants i amb més seguidors. Ha sigut un camí molt llarg; més del que ens hauria agradat. Estem agraïts per comptar amb el suport dels valencians, el Patronat de la Fundació Valencia CF, els accionistes minoritaris, el Consell d’Administració i els directius, treballadors i plantilla del Valencia CF”.

“Volem donar les gràcies especialment als seguidors valencianistes pel seu suport incondicional i paciència. És molt reconfortant saber que sempre han estat amb nosaltres malgrat el llarg procés. Esperem gaudir amb la nostra afició d’emocionants anys en l’alta competició europea”.

Aurelio Martínez, president de la Fundació Valencia CF, ha declarat: “Este es un dia històric i trascendental per a la Fundació Valencia CF i el Club. Sempre he dit que el nostre deure amb el valencianisme era assegurar que l’oferta escollida és la millor, tant financera com social i esportivament. L’arribada de Peter Lim ha generat noves expectatives en el Valencia CF i sabem que ell vol anar més enllà encara. Compartim amb el Club i l’afició la il.lusió pel futur del Valencia CF”.

Amadeo Salvo, president del Valencia CF, ha ressenyat després de la firma de l’acord: “Estem escribint un nou capítol a València. En els últims mesos ens em tornat a sentir orgullosos de ser valencianistes. Amb Peter Lim anem a ser més forts. Per a tindre èxit, debem treballar dur i estar units com una família. Peter Lim és ara un membre molt important de la nostra família i per esta raó li donem la benvinguda”.

Font www.valenciacf.com