La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lay Hoon es reunirà amb Joan Ribó sobre el Nou Mestalla
,

Lay Hoon es reunirà amb Joan Ribó sobre el Nou Mestalla

COMPARTIR

Peter Lim ha enviat a Lay Hoon a València per a desbloquejar el problema del Nou Mestalla. El màxim accionista està sentint la pressió de les institucions públiques. Per esta raó, ha ficat al davant de l’operació a una de les persones en les quals més confia.

Lay Hoon busca reactivar les conversacions

Ara mateix, segons ha informat el Desmarque VCF, Lay Hoon ha contactat amb Joan Ribó per a reunir-se en ell. De fet, esta reunió es produirà la pròxima setmana. Lay Hoon escoltarà a l’alcalde de València i les seues exigències a l’hora de finalitzar l’estadi.

Cal recordar que, per a mantenir els beneficis urbanístics, Meriton Holdigns haurà de presentar un projecte viable i avalat que puga ser aprovat per les institucions públiques. A més d’açò, el València haurà de continuar amb el seu compromís de construir el pavelló de Benicalap per als veïns de la zona.

L’Ajuntament anul·la l’ATE

És important recordar que, este matí, el Consell de l’Ajuntament de València ha aprovat per unanimitat l’anul·lació de l’ATE. El València demanava una pròrroga per a poder mantenir els beneficis urbanístics. No obstant això, la moció presentada per Sandra Gómez ha sigut aprovada, ja que consideren que este acord ja ha caducat.

No obstant això, des de l’Ajuntament s’ha proposat crear un nou conveni en el qual el València podrà mantenir els beneficis urbanístics que proporcionava l’ATE. Però esta situació ja és un avís important per a Peter Lim, perquè haurà de complir amb les exigències de l’Ajuntament en este nou acord si no vol perdre els beneficis.

Millorar la relació

Amb la marxa d’Anil Murthy, Peter Lim ha provat amb una nova estratègia per a poder recuperar la relació amb la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament. A les institucions no els va agradar l’actitud d’Anil als àudios, on comentava que la seua idea era solucionar el tema del Nou Mestalla per via judicial. Ara, la situació ha canviat i Peter Lim ha enviat a Lay Hoon amb el propòsit de canviar les coses.