La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lay Hoon es reuneix amb Javier Tebas en Madrid
,

Lay Hoon es reuneix amb Javier Tebas en Madrid

COMPARTIR

Després de l’eixida d’Anil Murthy, Peter Lim ha elaborat un pla per a poder recuperar la confiança de les institucions i poder acabar el projecte del Nou Mestalla. Per a poder aconseguir esta difícil feina, el màxim accionista del València ha enviat a la Capital del Túria a Lay Hoon, la qual serà l’encarregada de tractar de desbloquejar la situació. 

L’expresidenta del València és una de les persones en les quals Peter Lim confia més. De fet, Lay Hoon va comentar a Lim que havia d’acomiadar a Anil Murthy del seu càrrec, ja que estava creant una situació insostenible en el seu club. 

Lay Hoon parla amb Javier Tebas

Ara mateix, Lay Hoon està treballant a València per a poder reactivar les obres del Nou Mestalla i que es puga aprovar el seu projecte. La pròxima setmana, l’expresidenta del València es reunirà amb l’alcalde de València, Joan Ribó. El líder de compromís explicarà quines són les exigències de l’Ajuntament sobre el projecte que haurà de presentar el València. 

No obstant això, esta no és l’única reunió a l’agenda de Lay Hoon. L’expresidenta del València s’ha reunit en el dia de hui amb el president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas. El motiu de la reunió ha sigut el Nou Mestalla. Tal com ha confirmat el club, el València té el suport absolut de la lliga per a fer el projecte. 

L’acord amb CVC

Cal recordar que el València va ser un dels clubs que més va recolzar l’acord de la lliga amb el fons d’inversió CVC. De fet, el club de la Capital del Túria va explicar en la presentació del projecte que tenia preparat huitanta milions d’euros de CVC per a poder acabar l’estadi. 

Lay Hoon continua amb les seues reunions amb les principals institucions. L’expresidenta del València està tractant de recuperar la relació i fer tot el possible per a tirar cap avant el projecte. Mentrestant, Peter Lim està sentint la pressió i ja sap que ha d’actuar per a no perdre els beneficis urbanístics.