Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Lay Hoon es pronuncia sobre el seu futur en el València

Per Alejandro Fernandez · 05 Juny, 2023

El dia d’ahir va ser el punt final a aquesta mala temporada del club, però perquè no passe el mateix en la pròxima, l’entitat che ha de treballar des de hui per a allunyar-se de les zones perilloses de baix i tornar a mirar per a dalt. Per a això, han de canviar moltes coses en la part interna del club, com la propietat i la direcció esportiva.

Des de fa un temps porta sonant la possible marxa de Lay Hoon com a presidenta del València una vegada acabara la temporada, però ella mateixa ha sigut qui ha negat aquest rumor i ha confirmat la seua continuïtat al periodista Pedro Morata, qui ha informat d’açò en la vesprada de hui.

Així, la presidenta actual del club seguirà als comandaments de la situació institucional del club a la ciutat de València per a la pròxima temporada, i prova d’això ha sigut la reunió a la qual ha acudit juntament amb Kim Koh, Corona i Solís per a abordar els plans i decisions que afecten el pròxim curs. Lay Hoon, marxarà aquesta setmana a Singapur per a tractar qüestions sobre el seu fill i deixarà la ciutat de València, segons ha informat Pedro Morata en Ràdio Marca València.