ACTUALITAT  

Lay Hoon es dirigeix a l’afició: “Crec que amb el suport de tots podrem aconseguir el nostre objectiu aquesta temporada”

Per Manel Rumbau · 06 Septembre, 2023

Durant el matí de hui, el València ha fet coneixer als mitjans de comunicació que el “local management” havia decidit no convocar una roda de premsa post-mercat en la qual donar explicacions sobre una de les pitjors finestres del llarg historial de Meriton Holdings a València. 

Així mateix, com també han anunciat des del club, la presidenta Lay Hoon ha concedit una entrevista als mitjans oficials del club per tal d’explicar a l’afició valencianista el vergonyós mercat de fitxatges que ha portat a terme el club de Mestalla durant aquest estiu. 

Missatge a l’afició valencianista

El primer de tot, vull enviar el meu més sincer i sentit agraïment a tots els nostres aficionats pel seu suport incondicional al club. Ens agradaria que continuareu donant suport i animant a l’equip, ja que sou una inspiració i una part fonamental per a poder aconseguir el nostre objectiu. Una vegada aconseguim aquest objectiu, hem d’aspirar a lluitar per la posició més alta possible dins de les nostres possibilitats.

Necessitem als nostres aficionats en cada partit. L’entrenador i l’equip necessitaran el vostre suport i crec que amb el suport de tots els aficionats podrem aconseguir els nostres objectius aquesta temporada.