Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lay Hoon empitjora les estadístiques d’Anil Murthy

Per Blanquinegres · 09 Septembre, 2023

La gestió de Lay Hoon està sent una de les pitjors de la història del València. Pocs directius han gestionat pitjor el club de Mestalla i el resultat és un club a la deriva, sense projecte i per primera vegada en la història, una planificació feta per a evitar el descens.

Els números no menteixen i no són interpretables. I la realitat és que les estadístiques de Lay Hoon són fins i tot pitjors que les d’un altre dels pitjors presidents de la història del València, com és Anil Kumar Murthy.

Lay Hoon ha sigut presidenta del València fins a quatre temporades (2014/2015, 2015/2016, 2016/2017 i 2022/2023). En eixes temporades suma un 40,91% de victòries, un 37% de derrotes i una posició mitjana en el 11é lloc.

Mentrestant, Anil Kumar Murthy va ser president en cinc temporades des de 2017 a 2022, quan els àudios filtrats van provocar que Lim li enviara de tornada a Singapur. Millora en un 3 punts el percentatge de victòries, mentre que té un 27% de partits perduts. La seua posició mitjana és la setena plaça.

Totes dos gestions han acabat amb el València que coneixem i tenen el denominador comú que ha sigut Lim qui ha donat el vistiplau a cadascun dels moviments.

«Ni viuen ni deixen viure». Així és Meriton Hòldings. Així és Peter Lim. Així és Lay Hoon. Així són Corona i Solís. Un altre estiu més amb un València mediocre. Un altre estiu més amb un mercat infame que no està a l’altura del que ha de ser el València CF. El màxim accionista ni vol fer, ni vol deixar que facen, ni de moment, deixa el club. Encara que a mi em fa olor que esta descapitalització atroç que està patint el València CF es deu a un procés de venda que pot fer-se llarg, però que ja ha arribat.