La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lay Hoon eixirà en roda de premsa hui a les 14:30 h
,

Lay Hoon eixirà en roda de premsa hui a les 14:30 h

COMPARTIR

Peter Lim era conscient de l’incendi que tenia a Mestalla i portà de tornada a la ciutat a l’única persona de Singapur que creà una connexió positiva amb l’afició: Lay Hoon. La seua mà dreta aplegà a València amb la missió de desbloquejar el nou estadi i així ha sigut, però abans de continuar realitzarà una roda de premsa, una més.

Nova política de comunicació

I és que hem passat d’una situació on tan sols l’entrenador era l’interlocutor vàlid a escoltar constantment als representants del Consell d’Administració. Estes bones obres no s’han concretat en fitxatges ni en eixides, però sí que s’aprecia una voluntat distinta per part del club respecte a l’aficionat, que ho agraeix.

Disculpes a l’afició

Doncs bé, hui a les 14:30 h Lay Hoon parlarà a una roda de premsa que tot apunta que va encarada a demanar disculpes a l’afició per la gestió anterior. Joan Ribó, alcalde de València, li demanà ixe favor, i ella no té cap inconvenient en parlar amb l’aficionat i demanar perdó per tot el que no s’ha fet anteriorment. A les 14:30 h eixirem de dubtes de si realment la roda de premsa és per este motiu.