Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lay Hoon contesta si Peter Lim té previst tornar a València prompte

Per Alex Alfaro · 13 Desembre, 2022

La Junta d’Accionistes del dia d’ahir va ser una sessió marcada pels números i la situació financera del club. Van ser poques les paraules en clau futbol que es van dir més enllà del pla per als pròxims deu anys.

La presidenta del València va assegurar que en cada temporada l’objectiu principal és acabar a Europa i que en tots els departaments del club es treballa per a aconseguir-ho. Va explicar que no es tracta d’un projecte llarg de cinc anys per a tornar a la competició del vell continent, sinó que esperen poder fer-ho molt abans.

Kiat Lim ja aprofita per a intentar introduir-se al club de primera mà l’abans possible després de ser anomenat com a nou conseller del València Club de Futbol. En conseqüència, la nit del dilluns 12 de desembre, segons ha informat Conrado Valle en Diario As, es celebra un sopar entre Kiat Lim, Genaro Gattuso, Miguel Àngel Corona, Lay Hoon i altres consellers.

Lay Hoon, a la Junta General d’Accionistes 2022 ha afirmat que el nomenament de Kiat Lim com a conseller del VCF és una prova més de la implicació del singapurés amb el club. Kiat Lim ha corroborat esta afirmació i ha dit a la Junta General que es vol implicar al dia a dia del club, influint a l’hora de prendre decisions i tractant de trobar una millor connexió entre València i Singapur.

Tornarà Peter Lim a València

Des de l’etapa de Marcelino García Toral al València, no s’ha tornat a veure a Peter Lim en res relacionat amb el València lluny de Singapur. I les declaracions de Lay Hoon no han sigut molt optimistes sobre este tema. El màxim accionista del València té ja 68 anys i la presidenta del València va arribar a afirmar que Lim “no vindrà amb regularitat”

“Sabreu que el fill de Peter ha sigut nomenat com a membre de la Junta. Una de les raons és perquè serà un poc més difícil per a Peter vindre de forma més freqüent. Kiat com a membre de la Junta treballarà com qualsevol directiu de la Junta i vindrà a València de manera més regular i també estarà en contacte amb les nostres reunions diàries i se l’informarà sobre el procés regular del club.